ТУЕС чества 3ти март!

ТУЕС чества 3ти март!

И тази година на 3 март се проведе традиционното честване на Националния празник на България. Събралите се ТУЕС-ари, предвождани от преподавателя по история Анатол Френски, отдадоха почит на загиналите в Освободителната война пред Докторския паметник. Бодрият патриотичен дух предизвика бурен интерес сред учениците, които с най-голямо удоволствие се разходиха през малките улички на София.

Публикувана на 4 март 2017 от Константин Михайлов.

Бяло училище 2017

Бяло училище 2017

Прекрасният климат тази зима и красивата природа събраха учениците на традиционното бяло училище в курортния коплекс Семково, Рила, в планината.

прочети »

Публикувана на 2 март 2017 от Лара Ангелова.

Лицата пред ТУЕС – Даниел Георгиев

Лицата пред ТУЕС – Даниел Георгиев

Представяме на вашето внимание един млад човек, завършил ТУЕС и решил да изостави спокойствието на сигурна работа и университет и да се опита да реши един от най-големите проблеми на съвременните екрани: вредата им върху човешкото зрение, концентрация и сън, разработвайки софтуера Iris. Но интервюто с Даниел няма да е за неговия софтуер, а един чисто човешки разговор – откъде е тръгнал, през какво е преминал и за какво мечтае. прочети »

Публикувана на 12 януари 2017 от Боян Димитров.

Въведение в “Internet of Things”

Въведение в “Internet of Things”

На 16 декември за единадесетокласниците от ТУЕС се проведе лекция на тема “Въведение в Internet of Things” с водещи Георги Крунев (ТУЕС’95), Павел Геневски и Иглика Дундакова от SAP Labs Bulgaria. Лекцията беше част от инициативата „TUES Inspiration Talks & Workshops“ на АЗТУЕС. прочети »

Публикувана на 24 декември 2016 от Васил Каражеков.

Kоледно пожелание

Kоледно пожелание

От името на ръководството на ТУЕС пожелаваме на всички настоящи и завършили ученици Весела Коледа и Честита Нова Година! Нека през новата година имате много успехи в личен и професионален план! Не забравяйте да мечтаете!

Публикувана на 23 декември 2016 от Боян Димитров.