Млади и амбициозни хора в търсене на нови знания

ТУЕС е училище, за което новите технологии имат голямо значение, а потенциалът на учениците няма граници. Те са отворени за новостите в компютърните системи.

Ако работите в сферата на информационните технолии и имате желание да помогнете в развитието на нашите ученици, можете:
• да изнесете презентация (в рамките на 1 час);
• да проведете курс с продължителност 4 седмици (с предварителна презентация за какво ще е курсът);
• да приемете стажанти от 11 клас на учебна практика (за 2 седмици - от 1 до 15 юли);
• да станете дипломен ръководител на дипломанти.

За тази цел можете да се свържете с нас на e-mail courses@elsys-bg.org.

Учениците от Технологично училище „Електронни системи“ са добре обучени в сферата на информационните технологии. Те са умни и находчиви хора, готови с желание  да разучават различни софтуерни продукти и приложения, да изпълняват поставени задачи, да се развиват и да се усъвършенстват. Учениците са интелигентни и образовани млади хора, отдадени на компютърните науки, високо мотивирани да постигнат целите си.

На 12 октомври 2012г. в Технологично училище „Електронни системи“ Рая Юнакова и Венцислав Попов от Майкрософт България с голямо желание споделиха за новостите в операционната система Windows 8. Лекцията на тема „Програмиране за Windows 8“ се проведе на два пъти с ученици от 11 и 12 клас. На събитието присъстваха повече от 60 ученици, които с голям интерес слушаха лекторите и си тръгнаха обогатени с нови знания.

На 06.11.2012г. в 18:30ч. ще се състои презентация от Cayetano games. Ето и линк към официалния сайта: http://www.cayetanogaming.com.  Презентацията ще засегне web разработка и въпроси, свързани със самата фирма. Идеята на курса е да се организира състезание за единадесетите и дванадесетите класове от Технологично училище "Електронни системи".

На 07.11.2012г. (в сряда) от 12:00ч. ще се проведе курс "Imperia Online", с цел - разработка на игри. Ето и линк към сайта http://www.imperiaonline.org.

За повече информация посетете facebook страницата ни тук.  В случай на някакви промени ще бъдете уведомени чрез нея.