ТУЕС и АЗТУЕС набират ентусиасти за сформирането на доброволчески екип

ТУЕС и АЗТУЕС набират ентусиазирани доброволци за сформирането на единен екип. 

Участието в този доброволчески екип би бил най-добрият възможен избор за вас, ако имате желание да получите организационен опит, високо-ценен доброволчески опит или връзки с общността на ТУЕС.  Тези контакти може да ви предоставят възможността да се запознаете с вашия бъдещ дипломен ръководител или работодател.


Какво представлява това доброволчество?

Доброволческият екип ще включва хора с различни профили, според желанията и опита на доброволците, като например:

  • Писане на статии, фотографиране, администрация и организация за сайта на ТУЕС:
    Сайтът на ТУЕС има нужда от доброволци за писане на статии за събития, събиране на всякакъв вид снимков и видео материал от важни срещи, както и от единадесетокласници, които биха искали да се занимават с админситрацията на сайта и организацията на екипа от писатели и фотографи.
    Ще се грижите за сайта, ще качвате и пишете статии, ще организирате албуми и ще снимате или просто ще администрирате и организирате екипа от писатели и фотографи, следейки за изпълняване на възложените им задачи.
  • Грижа и администрация за сайта на АЗТУЕС:
    АЗТУЕС има нужда от още ентусиасти за грижа и администрация на техния сайт, доработка и работа по дизайна, както и модериране на форуми. Ще интегрирате модули на сайта и ще се грижите за неговата организация.
  • Помощ и организация за събития (АЗТУЕС):
    Ще получите възможността да участвате в организацията на много от събитията покрай ТУЕС, като HackTUES, Ден на отворените врати на ТУЕС, 30-годишният юбилей на ТУЕС, всякакъв вид големи събития, засягащи ТУЕС, както и много други. Ще се занимавате с логистика (инсталация, нагласяне на уредба, разнасяне и лепене на плакати, подреждане на маси, столове и т.н.), комуникация (връзка и контакт със завършили ТУЕС, спонсори и партньори) и друг вид помощ с организацията.
  • Графичен дизайн за съобщения и събития (АЗТУЕС):
    Нуждаем се и от доброволци, които да се занимават с изработката на дизайн за всякакъв вид комуникационни материали.

За да се включите в този доброволчески екип може да попълните този формуляр (срок за записване е до 10 декември):

(Ако формулярът не зарежда, моля кликнете тук)

Ако имате повече въпроси или се нуждаете от допълнително информация, може да се свържете с нас на email elsys.newspaper@gmail.com или hstanimirova@elsys-bg.org.