#TUESinspirationTalks - епизод 6 - курс по предприемачество

Стартираме курс по предприемачество!

Отправяме специална покана към вас за шестия уебинар от серията на  #TUESInspirationTalks , който ще бъде с акцент “ Стартъп - как да започнем?”

 

Съвместна инициатива на АЗТУЕС и Appolica.

Темата: Building a startup: where to start and what are the steps? 

Лектор: Мартин Марков / випуск 2012/, съосновател на Аполика. “Започнах да работя професионално в индустрията още от 10-11 клас, като след завършването на ТУЕС прекарах около година и половина в различни фирми. Моята страст винаги са били мобилните технологии и приложения, и така заедно с двама мои съученици от ТУЕС (Ралица Иванова и Деян Геновски) основахме компания за разработка на мобилен софтуер.”

Основният бизнес на Appolica е да създава мобилни приложения по поръчка на своите клиенти. Но един от по-новите є проекти, Vitesse Running, е виртуален треньор, който компанията развива като свой продукт.

За основателите на Appolica предизви­кателството е да запазят процесите, кои­то се случват в компанията сега. „Макар и да правим приложения по поръчка, струк­турата в компанията е изцяло стартъп – може би защото самите ние работим с много стартиращи компании – казва Мар­тин Марков. – Ще се опитаме да запазим това в бъдеще, защото вярваме, че то е едно от нещата, заради които успяхме.“

 

Ако искате да се включите в курса, моля, попълнете тази форма най-късно до 8.02.2022 година! 

 

Очакваме ви!