TUES Fest изложение на ученически проекти на 28 април

ТУЕС Фест е първото изложение на ученически проекти, създадени от ученици от 8-ми до 12-ти клас в Технологично училище “Електронни системи” към Технически университет - София. То ще се проведе на 28 април 2018г., когато училището ще отвори врати за кандидат-гимназисти и техните родители, представители на ИТ бизнеса и всички други, любопитни да видят какво са подготвили туесарите.

Ще можете да видите най-добрите проекти, по които са работили учениците в ТУЕС през годината - авангардни приложения и сайтове, използващи машинно самообучение, онлайн игри и игрални конзоли, роботи и колички с независимо управление, проекти за телефонни централи и защитни мрежови системи и още много идеи и разработки.

Посетителите ще могат да гласуват за най-добър проект във всяка от трите категории на изложението: Компютърни мрежи, Софтуер или Вградени системи и роботика. В края на деня по един проект от всяка категория ще получи специална награда – за най-добър проект според публиката (определен от гласовете на посетителите) и най-добър проект според ИТ бизнеса (определен от ИТ професионалисти, посетили изложението).

Вижте програмата и повече детайли за събитието на този линк.