Завърши ТУЕС гейминг турнирът

Вчера приключи и последният турнир от нашия гейминг маратон, в който се включиха 29 отбора, като един от тях беше съставен изцяло от завършили туесари. Събитието се излъчи на живо в канала на училището, а най-добрите играчи на Лига получиха специални персонални награди от Мартин Абрашев, Абро, който стриймва и коментира лига турнира в канала си в Twitch.

Победителите в Лига турнира можете да видите тук.

Вторият турнир бе спечелен от отбор Кенар с 3 салати - Мартин Абрашев, Георги Цицелков, Асен Попов, Никола Симеонов, Християн Захариев и Кристиян Петров. Втори се класираха Nurofenpeek, а след тях - Key Glock.

Първото място на Валорант грабнаха отбор SinatraaFans - Димитър Караризов, Дамян Мяшков, Иван Георгиев, Боян Герасимов, Георги Илиев и Ясен Димчов. Второто място бе спечелено от отбор Chakalite, а трети се класираха отбор Key Glock.

Надяваме се учениците да са се забавлявали и да са създали готини моменти и спомени, споделени с приятели, а това събитие да стане част от празниците на туесарския дух. Поздравяваме всеки участвал и пожелаваме на всички весели празници и успехи занапред!