Зелено училище 2017г.

След неусетно изминалото лято дойде и денят, в който новоприетият випуск замина на ежегодното зелено училище, което се провежда единствено в ТУЕС. Присъединиха се и част от по-големите ученици.

Рано сутринта на 16 септември всички се качиха по автобусите и потеглиха към Учебно-спортна оздравителна база Семково (УСОБ Семково) към ТУ-София. След настаняването дойде време за кратка разходка.

Един от дните започна с физзарядка и продължи с опознаване на местността. Вечерта се събраха в голяма зала и гледаха интересен филм.

Походът им до „Сухото езеро“ беше един от най-дългите. Той запълни целия им ден. Вечерта не липсваше и традиционният лагерен огън, който допринесе топлина и уют сред всички.

И последният ден имаше много забавления. Много от учениците се престрашиха да се спуснат по въжения тролей. Следваше и състезание по ориентиране, като всички отбори се справиха много добре и стигнаха до крайната точка. Вечерта на част от учениците и учителите им бяха връчени много интересни и оригинални награди. Денят завърши отново с караоке вечер.

Ето, че и дойде време за края на тяхното незабравимо преживяване. Всички си тръгнаха с леко нежелание, но пък очакваха с голямо нетърпение първия си учебен час в ТУЕС.

Още снимки от зеленото училище може да видите във Фейсбук страницата на ТУЕС.