Отчитането - ЕРАЗЪМ+ - Малага 2023г.

Технологично училище “Електронни системи” към Технически университет - София организира мобилност на ученици по проект по програмата Еразъм+  – „Ориентиране към бъдеща заетост” в Малага, Испания.

 

Отчитането на мобилността на ученици по проект по програмата „Еразъм+“ в Малага, Испания, се проведе на 25.03.2024 година. На събитието, което се проведе в Центъра за  върхови постижения – зала „Цветан Лазаров“ в блок 8 на Технически университет – гр. София, присъстваха: доктор Веселка Христова, ВРИД на ТУЕС към ТУ – София, Кирилка Ангелова, изпълнителен директор на Асоциацията на завършилите ТУЕС, доц. Димитър Николов, ръководител на проекта, всички участници, както и ученици от 11 и 12 клас на ТУЕС.

 

На събитието участниците, които бяха в Испания за двуседмична работна практика, представиха своята гледна точка за преживяванията си. Учениците бяха подготвили презентация, която Тихомир Гърменлиев от 12В клас представи пред гостите в залата. Накрая на своята презентация, учениците, които участваха в програмата, благодариха на всички, които са отговорни за провеждането на този проект.

 

След това Емилия Чукалева и Росица Йовчева от 12Г клас задаваха въпроси към участниците в проекта, които имаха за цел да отчетат успешната дейност след завършването на мобилността на учениците.

 

Накрая на срещата бяха представени и апробирани следващите програми, по които училището ни ще вземе участие.

 

Снимките от събитието по отчитането на проекта „Ориентиране към бъдеща заетост“ по програмата „Еразъм+“ в Малага, Испания, можете да откриете в галерията отдолу.